Dechos Engineering  Steenwijkerstraatweg 100  7942 HR  Meppel  GSM 0613283537   Tel/Fax 0522 - 795 016  K.v.K Arnhem 09152990   BTW nr. NL 191491329 B01

bouwpakketten, vuilwatertank en vuilwatersystemen voor de pleziervaart

Bouwpakketten

De bouwpakketten van Dechos staan garant voor een totaal oplossing op maat, waarmee u met kwalitatief hoogwaardige onderdelen veel tijd en geld bespaart bij de aanschaf en installatie van het vuilwatersysteem.

Dechos verzekert u een gebruiksvriendelijk, veilig en geurvrij vuilwatersysteem aan boord.

Orienteert uzelf op de mogelijkheden.

 

Gemak en Zekerheid

Het meest gebruiksvriendelijke vuilwatersysteem aan boord is de uitvoering met een 3-wegkraan direct achter het toilet. Hierdoor heeft men de keuze om naast opslag in de vuilwatertank het toiletafvalwater direct overboord te pompen. Bijvoorbeeld als u op open water vaart en de tank leeg wilt houden of met een volle tank zit en die niet uit wraak in de haven loost omdat er geen walvoorzieningen zijn. 

Een afzuigstation en/of een toilet aan de wal zal niet altijd tot de mogelijkheden behoren. Daarom gaan de bouwpakketten standaard uit van de mogelijkheid om de vuilwatertank te legen op plekken waar dat is toegestaan/mogelijk is. Als de vuilwatertank onder de waterlijn geplaatst wordt door middel van een membraanpomp of als de vuilwatertank boven de waterlijn geplaatst wordt onder vrij verval.

De webwinkel biedt een uitgebreide keuzemogelijkheid voor het bouwpakket op maat. Doordat rekening gehouden wordt met de maatvoeringen van uw toiletaansluiting, huiddoorvoer, voltage, uw specifieke wensen en het ruime aanbod aan vuilwatertanks kan u kiezen voor een vuilwatersysteem dat altijd past! 

Vuilwatersystemen met de vuilwatertank onder de waterlijn.

 

Dit 'Onder de Waterlijn - Direct' bouwpakket gaat uit van de meest eenvoudige manier om een vuilwatersysteem aan boord te installeren. Het toilet wordt hier direct op de vuilwatertank aangesloten.

Klik op de afbeelding voor de lijst met componenten en prijzen.

 

Dit 'Onder de Waterlijn 1' bouwpakket gaat uit van de situatie dat de vuilwatertank in de buurt (< 2,5m) van bestaande huiddoorvoer geplaatst kan worden. Dit OW-1 pakket is de oplossing om van bestaande huiddoorvoer gebruik te maken. Wanneer de ruimte rond bestaande doorvoer ontbreekt om bijv. een 3-wegkogelkraan te monteren, dan is dit bouwpakket een elegante oplossing om materiaal en ruimte te besparen. Bovendien in te bouwen als schip in het water ligt!

Klik op de afbeelding voor de lijst met componenten en prijzen.

 

Dit 'Onder de Waterlijn 2' vuilwatersysteem gaat uit van de situatie dat de vuilwatertank niet in de buurt van bestaande toilet-huiddoorvoer geplaatst kan worden. De installatie is vrij eenvoudig. Er is echter wel een extra doorvoer in de romp nodig.

Klik op de afbeelding voor de lijst met componenten en prijzen.

 

Dit 'Onder de Waterlijn 3' pakket is het meest gebruiksvriendelijke vuilwatersysteem. Er wordt weer uitgegaan van de situatie dat de vuilwatertank in de buurt van bestaande huiddoorvoer geplaatst kan worden. Op bestaande doorvoer komt een (RVS) 3-wegkogelkraan met aansluitingen voor het toilet (direct spoelen) en de pomp voor het legen van de tank.

Klik op de afbeelding voor de lijst met componenten en prijzen.

 

Vuilwatersystemen met de vuilwatertank boven de waterlijn.

 

De volgende bouwpakketten gaan uit van de installatie van de vuilwatertank boven de waterlijn. In principe is in deze situatie geen pomp nodig. De inhoud van de tank kan (indien noodzakelijk) onder vrij verval geleegd worden.

Het 'boven de waterlijn-direct' pakket gaat uit van de meest eenvoudige oplossing voor vuilwater aan boord. Er wordt gebruik gemaakt van de bestaande toilet-huiddoorvoer. De installatie is vrij eenvoudig.

Klik op de afbeelding voor de lijst met componenten en prijzen.

 

Het 'boven de waterlijn 1' pakket gaat uit van de situatie dat de vuilwatertank niet in de buurt van de bestaande toilet-huiddoorvoer geplaatst kan worden. De installatie is vrij eenvoudig. Er is echter wel een extra doorvoer in romp nodig.

Klik op de afbeelding voor de lijst met componenten en prijzen.

 

Dit 'boven de waterlijn 2' bouwpakket gaat uit van de situatie dat de vuilwatertank recht boven de bestaande huiddoorvoer geplaatst kan worden. Een mooie oplossing om materiaal en ruimte te besparen. Eventuele verstoppingen kunnen verholpen worden door de terugspoelmogelijkheid. In te bouwen als schip in het water ligt!

Klik op de afbeelding voor de lijst met componenten en prijzen.

 

 

Stuur deze website door naar een bekende

 

 


© All rights reserved. Dechos Engineering
t: 0522 795 016 - e: info(@)dechos.nl
Dechos Engineering Steenwijkerstraatweg 100 7942HR Meppel