Dechos Engineering  Steenwijkerstraatweg 100  7942 HR  Meppel  GSM 0613283537   Tel/Fax 0522 - 795 016  K.v.K Arnhem 09152990   BTW nr. NL 191491329 B01

DECHOS

De webwinkel van Dechos is online!

Pleziervaart

Vanaf 2009 is het voor de recreatievaart verboden om nog zomaar je toilet door te spoelen zonder voorzieningen aan boord te hebben om het afvalwater tijdelijk op te slaan.

Dechos heeft voor de pleziervaart een aantal oplossingen bedacht om het vuilwater op een passende manier aan boord vast te houden. Deze oplossingen worden u aangeboden in de vorm van een bouwpakket.

Deze bouwpakketten staan garant voor de goedkoopste oplossing voor een perfect werkend en reukloos vuilwatersysteem aan boord.

Ze zijn te bestellen via de webwinkel. Hier kan je niet alleen snel en eenvoudig het juiste vuilwatersysteem kiezen dat past aan boord, de webwinkel biedt daarnaast een totaalpakket voor afvalwater aan (van) boord.

Maar of men nu kiest voor enkele onderdelen of het complete bouwpakket, u krjgt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige onderdelen tegen de scherpst mogelijke prijs.

Op deze website zijn een 7-tal vuilwatersystemen - bouwpakketten - te zien die ontworpen zijn door Dechos.

Voor de meeste situaties aan boord zullen deze pakketten 'de lading' dekken. Maar er zijn natuurlijk altijd situaties aan boord denkbaar waarbij aan een andere oplossing gedacht kan worden.

In onderling overleg en/of een bezoek aan boord kan Dechos een op maat gesneden pakket aanbieden en/of dat voor u installeren.

 

Klik hier voor een vrijblijvende aanbieding. U kan ook hier klikken, dan neemt Dechos met u telefonisch contact op.

 

Stuur deze website door naar een bekende

 

 


© All rights reserved. Dechos Engineering
t: 0522 795 016 - e: info(@)dechos.nl
Dechos Engineering Steenwijkerstraatweg 100 7942HR Meppel